HTML

vaskalap

Friss topikok

  • Vaskalap1: @perenne-2: Köszönöm. (2018.05.21. 19:17) Segít?
  • csokidrazsé: Egyszer csak összezsugorodik az a láda. Nem lehet mindig a szoba közepén, hogy keresztül essünk ra... (2017.09.30. 14:39) A félelem
  • Vaskalap1: Együtt félünk. (2017.04.11. 19:25) Kéne
  • csokidrazsé: Még mindig :( (2016.12.05. 18:00) Értelmetlen, de forró, égető könnyek
  • Timothea,s: Nem könnyű. Ölellek! (2016.07.04. 18:27) Nem

Címkék

...ésigennnnn! (1) Álom (1) Aprók (13) Bicaj (5) Család (23) Egészségügy (5) émely (7) Francba (13) Fut (1) Haggyá! (4) (2) igen (1) Kamasz (15) Katyvasz (9) Kert (3) Kívánság (4) kutya (3) Márti (32) Mellrák (1) Meló (3) Menekül (2) neked (1) Neked szól (1) Nemérti (6) Nők (4) Nyomda (1) Régi (3) Rinya (7) szem (1) Terv (4) Tisza (11) Totyak (2) Újvilág utca (6) Zene (2) Címkefelhő

Tisza

2016.08.07. 14:55 Vaskalap1

Nem tudok olvasni. Elterveztem egy jó kis csendes, fotelban henyélős, olvasós vasárnapot, de nem megy.

Délelőtt engedtem a késztetésnek és elkezdtem összehordani a nagyszobába a túramotyót. Három perc alatt kupi lett, most is az van, de ennél nagyon kupi csak a fejemben képződött. Na, ezért nem tudok olvasni. Asimov nem érdemli meg, hogy miközben hősei bőszen keresik a Földet, én azon vegyem észre magam, hogy kettőt lapoztam már, de hogy mi volt közben????? 

Az nem állapot, hogy leteszem a könyvet, elmegyek a műanyag tányérokért, beviszem a nagyszobába, visszaülök, olvasok (muhaha) és az jár a fejemben, hogy a rondadevízálló cipőt el ne felejtsem elrakni, zokni is kell, legalább kettő, mi a fenében aludjak majd, hűvösek lesznek az éjszakák az előrejelzés szerint, és milyen praktikus a kishordó, nem kéne még egyet venni? 

Aztán adok egy esélyt magamnak, elheverek a kanapén, vasárnapi egyórás szundi, az tök jó, szép terv volt, muhaha. Mert megy tovább a szalag, ötletelek, most éppen azt, hogy menjünk majd el a hitessel egy napra a ladikkal felfelé, arra még nem nagyon voltunk, csavarogjunk, és akkor oda mi kell majd, horgászcucc, kaja, kávé, naptej, kalap, víz....

Csak bámulok bele a szobába, de nem látok semmit, mert az aranyzöld víz van a szemem előtt, meg a változékonyságában is állandó part.

Közben napoztatom a napelemet az ablakban, hogy teli legyen, telefon nélkül nem maradhatunk, kell a külvilág is, amennyit be akarunk majd engedni. 

Nézem a listákat itt a laptop mellett VENNI, ELRAKNI néven futnak.

Az a szabály, hogy addig lehet olyan kérdést feltenni, ami azzal kezdődik, hogy Elraktad a ...? amíg itthon be nem csukjuk a kaput magunk után. Utána TILOS. 

Így aztán délelőtt faggattam a hitest, hogy mit szeretne másképp, milyen ötlete van, most mondja, legyen idő felkészülni.

Ja! Az idő.

13 nap múlva megyünk...

Szólj hozzá!

Címkék: Tisza

A bejegyzés trackback címe:

https://vaskalap11.blog.hu/api/trackback/id/tr189169514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása